Electrician sector 3


Electrician autorizat din sector 3 Bucuresti zona Dristor , Titan , Grigorescu

asigur interventii urgente asupra instalatiilor electrice , inlocuirea sau repararea posibila a tablourilor electrice defecte , montez corpuri de iluminat si prize inlocuiesc aparataj electric , lustre si plafoniere.

Apeland la un electrician autorizat din sector 3 puteti avea siguranta unei lucrari bine efectuate , altfel va expuneti la pericole.

Interventiile electricianului autorizat - se intind in toate sectoarele din Bucuresti : sectorul 1 , sectorul 2 , sectorul 3 , sectorul 4 , sectorul 5 si sector 6 .

Zona de activitate a electricianului sectorului 3 Bucuresti sunt zonele : Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, 1 Decembrie, Piata Alba Iulia, Basarabia, Calea Calarasi , Nicolae Grigorescu, Timpuri Noi,Vitan... Asiguram interventii urgente, inclusiv in zilele de Sambata sau Duminica ,pentru orice defect al instalatiei electrice in zona Sectorul 3, la cel mai ieftin pret pentru manopera electrice. Persoana de contact - Marius Serban , 0766241681 sau 0727740877.

Apelati cu incredere la serviciile mele , deoarece activez inca din anul 2006 pe piata prestatiilor electrice la domiciliu, in acest timp acumuland experienta necesara pentru profesarea acestei meserii.

O instalatie electrica fara probleme sau pericole, este aceea in care nu s-a intervenit de catre personal care nu este autorizat si care periodic i-se acorda o revizie de catre personalul calificat.
Multe dintre avariile electrice care au loc in instalatia electrica de consum, sunt produse de interventia neautorizata a persoanelor care nu cunosc notiunile de baza ale electricitatii si nu sunt calificate pentru astfel de interventii .
In ziua de azi instalatiile electrice vechi care sunt alcatuite din conductoare de aluminiu, avand o sectiune mica nu pot face fata din punct de vedere electric referitor la puterea absorbita de consumatorii electrici actuali, cum ar fi cuptoarele cu microunde, plitele electrice, panourile radiante si multe altele, de aceea printre lucrarile pe care le execut se numara si modernizarea instalatiilor electrice vechi.


Un comentariu:

  1. Servicii profesionale electrice pentru domeniul casnic, realizate de electrician autorizat gradul 2 B ,domnul Marius Serban absolvent al Colegiului Energetic National, cursant la Scneider Electric, executa lucrari si interventii electrice ce acopera toate sectoarele din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere